divendres, 25 de gener del 2013

Recepta de copes de xocolata

Aquesta recepta ha estat molt divertida! Hem volgut fer una recepta d'un postre fàcil de fer i que sol agradar a tothom. Primer de tot, hem vist els ingredients que necessitam:

INGREDIENTS

  • 1/2 litre de llet
  • 6 cullarades de cacao
  • 2 cullarades de farina
  • 3 cullarades de sucre
  • 3 ous
  • nata per sevir





PREPARACIÓ

Per començar afegim tots els ingredients, un a un i amb la batedora els mesclam bé. Introduïm la mescla al microones durant 6 minuts, hi afegim un got més de llet i tornam a batre.
Repetim al microones 3 minuts més. Tornam a batre i servim en copes. Les posam a la gelera durant dos horetes abans de servir.
Per acabar, decoram amb nata abans de menjar-les.


Una vegada tenim clar com es fan feim una llista de la compra i ens anam a comprar els ingredients al supermercat del poble.
Primer, buscam el producte, apuntam el seu preu i, finalment, comptam per parelles els sous que necessitam per pagar cada cosa.
A classe també treballam les monedes d'euro i cèntims. De moment és molt difícil i hem de practicar més.



Per fi arriba el dia que ens posam el davantal i el gorro i a cuinar!! Aquí us deix unes fotos molt divertides on podeu veure passa a passa com es fan les copes de xocolata. Hem hagut d'esperar impacients un dia per poder tastar-les, ja que havien d'estar a la gelera.
Mmmmmm, què bones!!!






2 comentaris:

  1. Quina sort que teniu els de primer i els de segon esper que nosaltres ho poguem fer.


    Lluis

    ResponElimina
  2. MMMMMMMMMM!!!paracen muy rico :)mmm

    ResponElimina